GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE APPARTEMENTEN

Respect

In het algemeen verwachten we dat je het appartement en alles erin behandelt alsof het je eigen huis is: met respect voor ons en de energie en liefde die we in elke ruimte steken, maar ook voor toekomstige gasten. Alle apparaten in de appartementen zijn elektrisch en we verwachten dat je ze bewust gebruikt zoals je thuis zou doen, met respect voor ons en het milieu. Mocht je iets breken of beschadigen, laat het ons dan onmiddellijk weten. Afhankelijk van de omvang van de schade laten we je weten of en welke vergoeding nodig is.

WiFi

We hebben gratis WiFi beschikbaar op het hele terrein, inclusief bij het zwembad. Het netwerk is CF – Guests en er is geen wachtwoord vereist.

AFVAL

Vuilniszakken – Yellow bags: undifferentiated/residual waste – Blauwe zakken: plastic en aluminium – Witte zakken: organisch afval Containers – Geel voor gele zakken – Blauw voor blauwe zakken – Bruin voor witte zakken – Groen voor glas – Wit voor papier/karton Gebruik altijd de gratis zakken wanneer je afval in de containers gooit! We verzoeken je vriendelijk om bij het uitchecken geen afval in het appartement achter te laten.

TOILETPAPIER

Toiletpapier is gratis inbegrepen, omdat we een speciaal biologisch afbreekbaar soort papier gebruiken voor de septic tank. Als het op is, laat het ons dan weten en we zullen het opnieuw leveren. Het is niet toegestaan om een ander soort toiletpapier te gebruiken en het is niet toegestaan om iets anders (zoals natte tissues of tampons) door de toiletten te doen.

HANDDOEKEN, BEDDENGOED, STRANDLAKENS

HANDDOEKEN, BEDDENGOED, STRANDLAKENS Handdoeken, strandlakens en beddengoed zijn gratis inbegrepen. We laten een stapel handdoeken achter in het appartement. Als je ze allemaal op hebt, laat het ons dan weten, dan zorgen we dat je er nog een paar krijgt. Hetzelfde geldt voor de theedoeken in de keuken. Bij een verblijf van meerdere weken verschonen we het beddengoed, de handdoeken en strandlakens 1x per week en doen we een ‘clean light’ van het appartement. Voor verblijven tussen 9 en 12 dagen zullen we je vragen wat je voorkeur heeft qua vervanging, waarbij we ook rekening houden met de omgeving. Het is niet toegestaan om de normale badhanddoeken mee te nemen naar het zwembad of elders (strand, meer).

WASMACHINE EN DROGER

We hebben een gratis wasmachine en droger beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik, inclusief wasmiddel. Ze staan in de buitenkeuken. We verwachten dat je er bewust mee omgaat, ook met het oog op het milieu en de snelheid waarmee het wasgoed hier buiten droogt. Elk appartement heeft een wasrek.

OPLAADSTATIONS VOOR ELEKTRISCHE/HYBRIDE AUTO'S

We hebben 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar tegen betaling. We verwachten dat je het aantal kilowatts dat je tijdens je verblijf gebruikt zorgvuldig registreert, zodat we dit bij het uitchecken in rekening kunnen brengen. We rekenen een zeer redelijke prijs per kilowatt, gebaseerd op wat we zelf betalen (geen winstoogmerk) plus een eenmalige servicekost van 5 euro voor je verblijf. We zullen de prijs per kilowatt doorgeven bij aankomst. Als je de oplaadstations gebruikt, zorg er dan voor dat je de weg niet blokkeert voor andere auto’s/gasten of de vuilniswagens.

SONOS MUZIEKSYSTEEM

Elk appartement heeft zijn eigen Sonos-muzieksysteem, zodat je Spotify enz. kunt afspelen. Open of download gewoon de Sonos-app, zoek en selecteer de Sonos-apparatuur in je appartement.

TV

Elk appartement heeft een tv met Apple TV en internationale apps, waarmee je ook Netflix kunt streamen. We zullen het gebruik uitleggen bij aankomst.

GEBRUIK VAN VENTILATOREN EN MOBIELE AIRCONDITIONERS

We bevinden ons op 550 meter boven zeeniveau en dicht bij de bergen, wat betekent dat de temperatuur normaal gesproken daalt tot een zeer aangenaam niveau om ’s nachts te slapen met de ramen open. Alle appartementen hebben verduisterende/verduisterende rolgordijnen. Tijdens warme dagen raden we je aan om de ramen en jaloezieën/gordijnen te sluiten om zoveel mogelijk buiten te houden en vanaf de vroege avond, wanneer het begint af te koelen, alle ramen te openen voor natuurlijke ventilatie. Toch is er altijd een Dyson ventilator aanwezig in elk appartement. We verzoeken je vriendelijk om ze bewust te gebruiken met respect voor ons en het milieu en ze niet de hele dag aan te laten staan als je er niet bent. Als de buitentemperaturen echt hoog zijn (meer dan 32 graden overdag), stellen we je ook gratis een mobiele airconditioner ter beschikking, die we je vriendelijk verzoeken alleen aan te zetten als dat nodig is (dat wil zeggen ’s ochtends vroeg bij gebrek aan natuurlijke verkoeling en voordat je naar bed gaat en/of ’s nachts) en niet aan te laten staan overdag en/of als je niet in het appartement bent. Wanneer de buitentemperatuur hoog is (meer dan 30 graden), heeft het geen zin om een mobiele airconditioner overdag aan te laten staan. Het zal alleen maar een enorme hoeveelheid energie verbruiken. Mocht je tegen onze richtlijnen in besluiten om de airco aan te laten staan, dan behouden wij ons het recht voor om je hiervoor 7,50 euro per dag in rekening te brengen. When outdoor temperatures are not what we consider high (over 32 degrees), the mobile air conditioners are available on request against payment of 7.50 per day.

GEBRUIK VAN VENTILATOREN EN MOBIELE AIRCONDITIONERS

Elk appartement heeft infrarood verwarmingspanelen, aangepast aan de ruimte waarin ze zich bevinden. Dat betekent dat we snelle verwarmingspanelen in de slaapkamers hebben en langzamere verwarmingspanelen in de woonkamers. Elke kamer heeft een thermostaat om de temperatuur te regelen, maar houd er rekening mee dat infraroodwarmte een andere warmte is dan de traditionele centrale verwarmingssystemen. Het verwarmt voorwerpen en mensen in plaats van de lucht, wat normaal betekent dat de kamertemperatuur lager kan worden ingesteld dan de traditionele temperaturen voor een comfortabel gevoel. We verzoeken u om bewust gebruik te maken van het verwarmingssysteem en de temperaturen te verlagen als u naar buiten gaat en ’s nachts, zoals u thuis ook zou doen. Houd er rekening mee dat de infraroodpanelen behoorlijk warm kunnen worden, dus plaats geen plastic of andere voorwerpen te dicht bij de panelen. De badkamers hebben allemaal een traditionele elektrische radiator die aan- en uitgezet kan worden door de stekker in het stopcontact te steken.

STEKKERS

Alle stopcontacten met stekkers voor de infraroodverwarmingspanelen kunnen alleen voor die panelen worden gebruikt en werken niet om bijvoorbeeld telefoons op te laden.

STOPCONTACTEN OP HET TERREIN

Je vindt stopcontacten voor het opladen van elektronische apparatuur in de meeste buitenruimtes: in de fitnessruimte, de zitruimte, de buitenkeuken en het zwembad.

GEBRUIK VAN GEZAMENLIJKE EETTAFEL EN BAR BUITEN

Wanneer je de gezamenlijke eettafel buiten of de bar in de buitenkeuken gebruikt om te eten en/of te drinken, verzoeken we je om de placemats en onderzetters te gebruiken die in je appartement aanwezig zijn.

CHECK IN/OUT

Inchecken kan vanaf 16.00 uur en uitchecken kan tot 10.30 uur. Als je vroeger wilt inchecken of later wilt uitchecken, kun je ons dat altijd vragen. We zullen altijd proberen om dat gratis mogelijk te maken, alleen afhankelijk van de aankomst van andere gasten en de beschikbaarheid van onze schoonmaakdienst.

HANDLEIDINGEN

Voor de verschillende aanwezige apparaten zijn er gebruiksaanwijzingen in de appartementen.

INFORMATIE OVER DE OMGEVING

We zijn begonnen met de website https://lemarche.guide/ voor lokale bezienswaardigheden, restaurants, supermarkten, lokale evenementen enz.

Welkom
Colpo di Fortuna

APPARTEMENTEN

FEATURES

SPECIALS

GEZAMENLIJKE FACILITEITEN

SELECTEER EEN GEWENSTE DATUM

CHECK-IN:

CHECK-OUT:

[string_chosen_admin_search_type]

Accomodatie nummer:

VOLWASSENEN:

Kinderen:

 

 

Aan het zoeken......

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul hier je gegevens in

Coupon

Als je een coupon code hebt vul deze dan hieronder in en klik op de knop toepassen.

 

 

Loading summary...

 

Payment

You will be charged  

We will redirect you to the Mollie banking platform where you can pay with your favorite method.

Powered by  mollie
We accept many payment methods.   Kredietkaart iDEAL Bancontact

Druk bezig......... Moment.......

Nog maar 1 stap en je aanvraag wordt verstuurd. Klik hieronder op de button en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

GET 10% DISCOUNT

on your stay at Colpo di Fortuna

Stay in touch, subscribe and we will send you a coupon code

Nieuwsbrief - NL

ONTVANG 10% KORTING

tijdens je verblijf in Colpo di Fortuna

Blijf op de hoogte, schrijf je in en we sturen je een couponcode

Nieuwsbrief - NL
Review Form - NL (#10) (#11)

Schrijf een review


Jeroen & Marleen | Colpo di Fortuna

Jeroen & Marleen | Colpo di Fortuna

We will reply as soon as possible....

I will be back soon

Jeroen & Marleen | Colpo di Fortuna
Hey there 👋
Hope you are doing fine. How can we help you?
WhatsApp